Om oss 

Entrepenørfirmaet Stian Brenden Maskinservice AS bygger på erfaring siden 1999 og har bygget opp en allsidig kompetanse innen anlegg og transport. I dag fremstår selskapet som en moderne og kompetent tjenesteleverandør med oppdatert og funksjonelt utstyr innen alle virksomhetsområder og dyktige medarbeidere.

 

 

Stian Brenden Maskinservice

 

Bedriften er godkjent for ansvarsrett tiltaksklasse II og som lærlingbedrift. Pr januar 2015 er 3  lærlinger innen Maskinfører og transportfaget engasjert hos oss.

Videre er vi ADK sertifiserte for VA anlegg og vi har 8 ansatte med fagbrev som anleggsmaskinfører.

Entrepenørfirmaet Stian Brenden Maskinservice AS bygger på erfaring siden 1999 og har bygget opp en bred og allsidig kompetanse innen anlegg og transport.

I dag fremstår selskapet som en moderne og kompetent tjenesteleverandør med oppdatert og funksjonelt utstyr innen alle virksomhetsområder og dyktige medarbeidere. Vi utfører de fleste typer oppdrag innen landbruk, anlegg og transport for både industri og private kunder.

Våre viktigste kjennemerker er fleksibilitet og høy kvalitet. Stian Brenden Maskinservice AS sysselsetter i dag  38 medarbeidere. Maskinparken omfatter i dag mer enn 20 større enheter samt en mengde tilleggsutstyr.

Kjerneområdet vårt er Nord Gudbrandsdalen, Sør Trøndelag og Hedmark.

 

Vår visjon

 

Arbeider for å skape et godt og sikkert arbeidsmiljø

Tar hensyn til ytre miljø

Leverer arbeid som er kvalitetsmessig bra , til rett tid og pris